27 Şubat Cuma günü en düşük sıcaklık 0 derece, en yüksek sıcaklık ise 4 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranının yüzde 80’e kadar çıkması bekleniyor.
28 Şubat Cumartesi günü de benzer şekilde en düşük 0, en yüksek 3 derece ölçülmesi öngörülürken, 1 Mart Pazar günü gece sıcaklıklarının -1 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Pazar günü en yüksek sıcaklık 7 derece olacak.
Yeni haftayla birlikte hava kademeli olarak ısınıyor. 2 Mart Pazartesi günü en yüksek sıcaklığın 10 dereceye, 3 Mart Salı günü ise 12 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Ancak gece saatlerinde sıcaklıkların sıfırın altına düşmesi nedeniyle özellikle sabah erken saatlerde buzlanma ve don riskine karşı dikkatli olunması gerekiyor.




