Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen ve Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen müsabakalarda, sporcular hem ligdeki konumlarını korumak hem de üst lige çıkmak için kıyasıya mücadele ediyor.

Uğur Uçar’dan net mesaj: Play-off için son haftaya odaklandık
Uğur Uçar’dan net mesaj: Play-off için son haftaya odaklandık
İçeriği Görüntüle

Corumsporheyecanı (2)

Turnuva boyunca sporcular, özel göz bantlarıyla oynanan ve tamamen işitme duyusuna dayalı olan goalball branşında yeteneklerini sergileyecek. Takımlar, adeta sessizlik içinde geçen maçlarda hedefi bulmak için stratejik oyunlar kuruyor.

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, organizasyonun şehirde engelli sporlarına yönelik farkındalık oluşturduğunu belirterek tüm takımlara ve antrenörlere başarılar diledi.

Corumsporheyecanı (3)

Turnuvanın ilerleyen günlerinde oynanacak final müsabakalarıyla şampiyon belli olacak. Ayrıca dereceye giren takımlar üst lige yükselme şansı elde edecek. Çorumlu sporseverler ise bu özel müsabakalara ilgi göstermeye devam ediyor.

Muhabir: Ebru Çalık