Edinilen bilgilere göre, Çorum Belediyesi personeli olarak görev yapan Salih Sarıçam, olay günü misafir olarak çay içmek için gittiği çay ocağında, kendisiyle hiçbir alakası olmayan bir kavganın ortasında kaldı. Çıkan saldırı sırasında ağır yaralanan Sarıçam, acilen hastaneye kaldırıldı.
Durumu Kritik, Yaşam Mücadelesi Veriyor
Olayın ardından hızla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Sarıçam, burada yoğun bakım servisine alındı. Doktorlardan gelen son bilgilere göre, Salih Sarıçam'ın durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Vatandaşlardan Destek ve Dua Çağrısı
Yaşanan trajik olayın ardından Sarıçam’ın yakınları ve Çorum halkı, sosyal medya üzerinden dualar ve destek mesajlarıyla ona moral vermeye çalışıyor. Belediye çalışanının sağlık durumuyla ilgili gelişmeler tüm vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

