Büyük çekişmeye sahne olan organizasyon, 5 takım ve 60 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Turnuva boyunca sergilediği istikrarlı performans ve takım oyunu ile dikkat çeken Özel Ada Koleji, final müsabakasını kazanarak şampiyonluğa ulaştı ve kupayı müzesine götürdü.
Finalde mücadele eden Özel TED Koleji ise turnuvayı ikinci sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.Üçüncülük mücadelesinde parkeden galip ayrılan Başöğretmen Anadolu Lisesi turnuvayı üçüncü sırada tamamlarken, Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi dördüncü oldu.Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlar boyunca tribünlerde basketbol coşkusu yaşanırken, genç sporcuların ortaya koyduğu mücadele ve centilmenlik büyük beğeni topladı.

Organizasyon, hem sporcuların gelişimine katkı sağladı hem de okul sporlarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.




