Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonuyla heyecan Bayburt'ta yaşandı. Ünilig Boks Türkiye Şampiyonası kıran kırana maçlara sahne oldu. Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, zorlu rakipleri arasından sıyrılarak önemli bir başarıya imza attı.

İKİ SIKLETTE BRONZ GELDİ

Çorum Barosu futbol turnuvasında şampiyon Adalet 19 oldu
Çorum Barosu futbol turnuvasında şampiyon Adalet 19 oldu
İçeriği Görüntüle

Boks (3)

Ringe çıkan sporcular eli boş dönmedi. 85 kiloda mücadele eden Yaşar Tuğ ile 90 kilo kategorisinde ter döken Yağız Ali Çayır, rakipleriyle başa baş mücadele etti. İki sporcu da şampiyonayı üçüncü tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu.

REKTÖR ÖZTÜRK'TEN İLK MESAJ

Boks (1)

Başarının ardından Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk sessiz kalmadı. Sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Öztürk, "Sporcularımızı ve onları hazırlayan akademik kadromuzu tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diyerek desteğini yineledi.

Muhabir: Ebru Çalık