Toplantıya İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Spor Hizmetleri Müdürü, Şube müdürleri ve tesis amirleri katıldı. Yeni sezonda yapılacak faaliyetlerin planlamasının yanı sıra spor tesislerinin etkin kullanımı, gençlerin spora yönlendirilmesi ve amatör branşlara destek gibi konular masaya yatırıldı.

İl Müdürü toplantıda yaptığı değerlendirmede, Çorum’un spor alanındaki potansiyeline dikkat çekerek, “Amacımız her branşta daha fazla gencimizi spora kazandırmak, sporun yaygınlaşmasını sağlamak ve başarılı sporcular yetiştirmektir. Bu doğrultuda tüm birimlerimizle koordineli şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan, 35 yaşında futbolu bıraktı
Tolgay Arslan, 35 yaşında futbolu bıraktı
İçeriği Görüntüle

Katılımcılar, yeni sezonda düzenlenecek müsabakalar, turnuvalar, eğitim programları ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunarak, yapılacak çalışmaların Çorum’un spor kültürüne katkı sağlayacağına vurgu yaptı.

Toplantının sonunda 2025–2026 faaliyetlerinin detaylı planlamasının yapıldığı ve belirlenen hedefler doğrultusunda sezonun daha verimli geçirilmesi için gerekli adımların atılacağı kaydedildi.

Muhabir: Ebru Çalık