Kulübün basın sözcüsü Tuğrul Topuz tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2025–2026 sezonunda Arca Defence’ın isim sponsoru, Balkar İnşaat’ın göğüs sponsoru, Arca Aero’nun sırt sponsoru, Lotus’un kol sponsoru ve Asya İklimlendirme’nin konç sponsoru olduğu bildirildi.

Çorumlu okçu Furkan Doğru Milli Takım’a seçildi
Çorumlu okçu Furkan Doğru Milli Takım’a seçildi
İçeriği Görüntüle

“Şehirle birlikte güçlendik”

Corumfkamedmacı (6)

Açıklamada, sponsorluk desteğinin kulübe değer kattığı ifade edildi. Topuz, “Destekleriyle yanımızda olan tüm sponsorlarımıza teşekkür eder, bu iş birliğinin şehrimize ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Kulübün verimli bir kamp dönemi geçirdiğini belirten Topuz, teknik heyet ve oyuncuların sezona hazır olduğunu aktardı. Sezonun ilk haftasında Amed Sportif Faaliyetler ile iç sahada oynanacak maça yoğun şekilde hazırlandıklarını söyledi.

İlk maç kapalı gişe olabilir

Topuz, taraftarların maça gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:

Sporcorumfk-1

“Taraftarımızın bilet satışlarına gösterdiği yoğun ilgi bizleri fazlasıyla mutlu etti. İnşallah, sezonun ilk maçını kapalı gişe oynayacağız. Şehrin de bizimle aynı hedefte kenetlendiğini görmek, hem teknik heyetimizi hem de oyuncularımızı motive ediyor. Bu birliktelik, sezon boyunca en büyük gücümüz olacak.”

Maçın hem saha içi hem de tribün açısından önemli bir atmosferde oynanacağı vurgulandı. Topuz, tüm taraftarları karşılaşmada takımı 90 dakika desteklemeye davet etti.

Muhabir: Haber Merkezi