Tahtasız, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, pazarın halkın gerçek sorunlarının en net şekilde görüldüğü yer olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bugün Cumartesi pazarında sadece sebze meyve değil; geçim derdi, umut arayışı ve sessiz çığlıklar vardı.

Tahtasızpazarziyareti (8)

Emeklinin iç çekişini, gençlerin gelecek kaygısını, esnafın çaresizliğini dinledim. Bu tablo sadece ekonomik bir kriz değil; sosyal adaletin yara aldığı, liyakatin göz ardı edildiği bir düzenin sonucudur.”

Tahtasızpazarziyareti (5)

CHP olarak amaçlarının, halkın refahını artırmak ve üreticiden tüketiciye kadar her kesimin sorunlarına çözüm bulmak olduğunu ifade eden Tahtasız, “Biz, üreticinin emeğini koruyan, tüketicinin cebini rahatlatan, gençlere umut, yaşlılara huzur veren bir ekonomi için buradayız. Halkın sesini duyan, çözümü halkla birlikte üreten bir anlayışın temsilcisiyiz” diye konuştu.

Tahtasızpazarziyareti (4)

Tahtasız, pazar esnafının ve vatandaşların dile getirdiği sorunların takipçisi olacaklarını vurgulayarak, “Çorum’un sokaklarında yankılanan bu ses sadece bir şikâyet değil, değişim talebidir. Biz, bu talebin takipçisi, bu değişimin öncüsüyüz” ifadelerini kullandı.

Müftü Yıldırım’dan “Etkili Hutbe Sunumu” kursuna ziyaret
Müftü Yıldırım’dan “Etkili Hutbe Sunumu” kursuna ziyaret
İçeriği Görüntüle

Tahtasızpazarziyareti (3)

Muhabir: Hacı Odabaş