Kampanya dâhilinde büyük bir konser vereceklerini ve bu konuda destek verenlerin sayısının gün geçtikçe arttığını ifade eden Muharrem Yavuz, ‘Bir Tuğla da Sen Koy İnsanlığı Yaşatalım’ kampanyasından elde edilen gelirin yangında zarar gören aileler için kullanılacağını dile getirdi. 
Yavuz, kampanyaya destek verenlerin hazırladıkları videolar ile tüm vatandaşları kampanyaya davet ettiğini de dile getirdi.
Düzenlenen konsere katılacak olan sanatçılar; Aşık Gülabi, Aşık Abbas Balcı, saz ve ses sanatçısı Sıtkı Çınar, Solist Uysal Öztürk, Arabesk müziği sanatçısı Veysel Uluağaç, Ozan Sinemi ve Ozan Şahtuni'den oluşuyor. 
Video ile destek veren sanat ve siyaset camiasından; CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Tiyatro ve Sinema Sanatçısı İlyas Salman, Halk Ozanı Turabi Yılmaz, Aşık Deli İmam, Aliasker, Suavi, Ali Ekber Eren, Küçük İbo, Etkin ve Ankaralı Yasin kendi çektikteri videolar ile yangınzedeler için düzenlenen kampanyaya destek vermek amacı ile davet çağrısında bulundular. 
ADP Osmancık İlçe Başkanı Muharrem Yavuz, “Aydınlık Demokrasi Partisi Genel Başkanı Erkan Deniz, Katkı sağlayan Milletvekili Özgür Özel, ADP Genel Sekreteri Zeynep Yıkarbaba, Çorum Valisi, İlçe Kaymakamları, Sivil Toplum Örgütleri, bütün Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları, ADP Teşkilatlarından Sorumlu Musap Saluk, etkinliğe katılan Halk Ozanlarına, Sanatçı Dostlara, video ile destek olan sinema ve ses sanatçılarına, ADP İl Başkanı Hamza İrtürk, Merkez ilçe Başkanı Reha Aydın, iş adamları, Kanaat Önderlerine katkı sunan, öncelikle tüm duyarlı halkımıza sevgi ve saygılarımı sunar, teşekkür ederim.” dedi.