Milletvekili Tahtasız, Kadeş Barış Meydanı’ndaki Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltılı programda Çorumlu tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığını belirten Tahtasız, gazetecilere çalışmalarında başarı diledi.
Programda Milletvekili Tahtasız’a Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz ve Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar da eşlik etti.
Etkinliğe; Çorum Basın Derneği Başkanı Erkan Karaca, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Birkan Demirci, Çorum Gazeteciler Cemiyeti temsilcileri ile basın mensupları katıldı.
Tahtasız, basın mensuplarının sorunlarının, taleplerinin takipçisi olacağını, sorunları TBMM’de gündeme getireceğini belirterek, Çorum’un temel sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.
CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz ise gazetecilerin büyük bir sorumluluk ve vebal altında çalıştığını vurgulayarak, basın mensuplarının gerçekleri yansıtmak adına önemli bir görev üstlendiğini belirtti.
Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte basının doğruları yazmasını temenni etti.
Kahvaltının ardından yerel ve ulusal gündeme dair çeşitli konulara değinen Tahtasız, ayrıca basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Başkanlar, Muhammed Fatih Temur’u kutladı Başkanlar, Muhammed Fatih Temur’u kutladı