Osmancık Bizim Restoran Salonu'nda gerçekleşen buluşmada güreşçiler, Türk güreşinin geçmişi ve geleceği üzerine sohbet ederek sporun gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Festival alanına ikincisi yapılıyor: Sona gelindi
Festival alanına ikincisi yapılıyor: Sona gelindi
İçeriği Görüntüle

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Topal, Recep Kara, Abdullah Güngör ve Serhat Balcı'ya teşekkür ederek, Türk güreşine verdikleri katkılardan dolayı başarılarının devamını diledi.

744169925 122134091031242721 4744388477049227410 N

BAŞARI DOLU BİR KARİYER

1968 yılında Çorum'un Osmancık ilçesinde doğan Ömer Topal, güreşe ortaokul yıllarında Osmancık Halk Eğitim Merkezi'nde başladı.
Yeteneği kısa sürede keşfedilen Topal, spor yaşamını Amasya'da sürdürdü ve yıldızlar, gençler ile büyükler kategorilerinde Türkiye şampiyonlukları kazandı.

Serbest ve grekoromen güreşte çok sayıda madalyaya sahip olan Topal, kariyerinde dünya ikinciliği başarısı elde etti.
Uzun yıllar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde güreş antrenörü olarak görev yapan başarılı spor adamı, bugün de genç sporculara danışmanlık yaparak yeni şampiyonların yetişmesine katkı sağlıyor.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Muhabir: Ebru Çalık