Genç yaşta yakalandığı amansız hastalık nedeni ile Ankara'da bir hastanede uzun süredir tedavi gören Başak Özuğurel, yapılan tüm müdahelelere rağmen yaşamını kaybetti. Başak Özuğurel'in vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Merhumenin cenazesi bugün (17 Şubat 2026 Salı günü) ikindi namazına müteakip Akşemsettin Camiiden alınarak Ulu Mezarlıkta göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, CHP İl Genel Meclis Grup Başkanvekili Veli Uysal, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bolat, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı İbrahim Doğan, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Yayla Haber İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş, CHP il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, bazı daire müdürleri ile ailesi ve sevenleri katıldı.

Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.



