Güncel

Arifegazili Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Arifegazili Köyü Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katıldı.

Abone Ol

Bilim fuarının açılış programında MHP İlçe Başkanı Etem Alaf ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Semih Çökmez, İl Genel Meclis Üyesi Salih Kardaş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Ali Karslı, Köy Muhtarı Şükrü Yadigâr, siyasi parti temsilcileri ile okul müdürleri ve öğretmenler de yer aldı.

Açılışın ardından protokol üyeleri, öğrencilerin hazırladığı projeleri inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin bilimsel düşünme ve üretme becerilerini ortaya koyduğu projeler katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Program sonrası açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, öğrencilerin hazırladığı projelerin gurur verici olduğunu belirterek, “Bilime merak duyan, üreten ve araştıran bir neslin yetişmesine katkı sunan bu anlamlı organizasyonda emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Dere, gençlerin bilimsel faaliyetlere yönlendirilmesinin geleceğe yapılan önemli yatırımlardan biri olduğunu ifade etti.