Amedspor, evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreya Önder için, sürpriz bir pankart ile Ahlatçı Çorum maçına çıkacak.  TBMM Başkanvekili ve DEM Partini'nin aynı zamanda İmralı heyeti üyesi olan Önder için, Amedspor yönetimi pankartta acil şifalar dileyecek.

U-17 Korfbol Türkiye Şampiyonası Çorum’da
U-17 Korfbol Türkiye Şampiyonası Çorum’da
İçeriği Görüntüle

Amedspor, Sırrı Süreya Önder'in hastaneye kaldırıldığı ilk gün sosyal medya hesabında bir paylaşım yapmıştı. Amedspor'un, "Geçmiş olsun Sırrı ağabey!" bışlıklı paylaşımında şöyle denilmişti;

"TBMM Başkanvekili, DEM Parti İstanbul Milletvekili Sayın Sırrı Süreyya Önder’e geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz ve yüreğimiz onunla"

Muhabir: Naci Aygün