Hafta boyunca hemşehrileriyle buluşmalarını sürdüren Alar, vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek Çorum’a ilişkin düşüncelerini ve beklentilerini değerlendirdi.

Vatansever: Terörle müzakere değil, mücadele şart
Vatansever: Terörle müzakere değil, mücadele şart
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen görüşmelerde kentte yürütülen çalışmaların yanı sıra vatandaşların talep ve önerileri de ele alındı. Alar, sahadan gelen görüşlerin kendileri açısından önem taşıdığını belirtti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yakup Alar, buluşmaların ardından yaptığı açıklamada, “Gönülden gönüle uzanan buluşmalarımızı bu hafta da hemşehrilerimizle sürdürdük. Çayımızı, sohbetimizi ve muhabbetimizi paylaşırken hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dinledik; Çorum’umuza dair düşüncelerini, beklentilerini istişare ettik” ifadelerini kullandı.

Alar, vatandaşlarla temaslarını sürdüreceklerini vurgulayarak, “Milletimizle iç içe, her daim sahada ve gönül gönüle olmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhabir: Naci Aygün