Mersin'de meydana gelen silahlı saldırıda, Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Türk'ün torunu Hüseyin Reber Türk hayatını kaybetti.

Silahlı Saldırı Mersin-Adana Kara Yolunda Gerçekleşti

Olay, dün akşam saatlerinde Mersin-Adana D400 kara yolu üzerindeki Serbest Bölge köprülü kavşağı altında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Reber Türk ve yanındaki bir kişi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Hüseyin Reber Türk Hastanede Hayatını Kaybetti

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak Hüseyin Reber Türk, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.

Son Depremler 21 Nisan 2025 | AFAD ve Kandilli Güncel Deprem Listesi Son Depremler 21 Nisan 2025 | AFAD ve Kandilli Güncel Deprem Listesi

Polis Saldırganların Peşine Düştü

Emniyet güçleri, olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırganların kimliklerinin tespit edilmesi için güvenlik kameraları ve şöhit görüşleri inceleniyor.