Elazığ'da Olgunlar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve 2015 yılından bu yana yapılması beklenilen Forum Elazığ’dan vazgeçilerek AHL Park konutları yapılacak. Arsayı alan Ahlatcı Holding projenin detaylarını paylaştı.

Sebze Halinin Karşıyaka Mahallesi’ne taşınmasının ardından Elazığ Belediyesi Olgunlar Mahallesi’nde bulunan alanı Forum AVM yapılmak üzere Ahlatcı Holding'e satmıştı. Türkiye’nin önemli alışveriş merkezleri arasında bulunan Forum merkezinin kentte gelmesi, Elazığlılar tarafından sevinçle karşılanmıştı. Eski Sebze hali arsasına yapılması planlanan FORUM Elazığ yapım çalışmaları, 2015 yılında başlamıştı. Multi Gayri Menkul’de olan projeye Atlas Yatırım planlama ile Ahlatcı Holding tarafından çalışmalar başlamış ve hafriyat kaldırma çalışmaları yapılmıştı.

Cuma Namazı nasıl kılınır? Cuma namazında hangi dualar ve sureler okunur? Cuma Namazı nasıl kılınır? Cuma namazında hangi dualar ve sureler okunur?

Firma tarafından paylaşılan projede Forum Elazığ’ın yapımının iptal edilerek yerine AHL Park konutlarının yapılacağı duyuruldu. Alanı alan Ahlatcı Holding projenin detaylarını fotoğraflarla paylaştı.

AHLATCI HOLDİNG KİMDİR?

Ahlatcı Holding 1984 yılında Çorum’da küçük bir kuyumcu dükkanı ile iş hayatına başlamıştır. 1984 yılından günümüze yıllık 450 Milyar TL’lik iş hacmiyle  6 ana sektörde 43 şirket ile faaliyetlerine devam etmektedir. 2,6 Milyar TL öz sermaye, 8,1 Milyar TL aktif büyüklük ve 373 Milyar TL yıllık ciro ile Türkiye’nin Altın üretimi ve ihracatı alanında önemli yere sahip olan grubumuzun, 4350 çalışanı ile güçlü bir insan kaynağı mevcuttur. Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere 32 ülkeye ihracat yapan Holding, 5,3 milyar doları aşan bir ihracat hacmine sahiptir. Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye Araştırması 2020 sonuçlarına göre Ahlatcı Metal Rafineri 2020'de 31,5 Milyar TL'lik net satış rakamıyla Fortune 500 listesinde 11. sırada yer aldı. Ahlatcı Kuyumculuk ise 41,5 milyar TL'lik ciroyla listede 7. oldu. Türkiye iç pazarında; bilezikte %40, alyansta %30 ve spot altın piyasasında da %20 pazar payına sahiptir.