İnan Güney kimdir, Neden ifade verdi? Beyoğlu Belediye Başkanı hakkında soruşturma İnan Güney kimdir, Neden ifade verdi? Beyoğlu Belediye Başkanı hakkında soruşturma

Adıyaman’da etkili olan yoğun kar yağışı, ulaşımı ve günlük hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Gölbaşı ve Tut ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 11 Şubat 2025 Salı günü eğitime bir gün ara verildi.

Adıyaman’da Hangi İlçelerde Okullar Tatil Edildi?

Gölbaşı ve Tut Kaymakamlıklarından yapılan açıklamalara göre, kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.

Ayrıca, Çelikhan ve Besni ilçelerinde de taşımalı eğitime ara verildiği duyuruldu.

Kamu Görevlileri İçin İdari İzin Açıklaması

Gölbaşı ve Tut ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli çalışanlara da idari izin verildi.

Yetkililer, olumsuz hava koşullarının devam etmesi durumunda yeni tatil kararlarının alınabileceğini belirtti.

Adıyaman’da Kar Yağışı Devam Edecek Mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Adıyaman’da kar yağışı 12 Şubat 2025 Çarşamba günü de etkisini sürdürecek.

Yetkililer, buzlanma, don ve ulaşımda aksama riskine karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

12 Şubat’ta Adıyaman’da Okullar Tatil Olacak Mı?

Henüz 12 Şubat için resmi bir tatil açıklaması yapılmadı. Hava durumu ve yol koşullarına bağlı olarak Valilik ve Kaymakamlıkların ilerleyen saatlerde yeni bir karar alabileceği belirtiliyor.