Sektöründe uzman kadrosu, kaliteli makineleri ve hijyenik ortamda Uzm. Estetisyen Halide Ciğerci gözetiminde profesyonel hizmet sunan Ada Lazer Beauty Center Osmancık’ta hizmete girdi.  Kişisel bakım ve görünümüne özen gösterenlerin gözdesi olmaya aday olan Ada Lazer Beauty Center Ada Sokak, Zeynep Hatun Sitesi’nde (Yeni Pazar Yeri Yolu) hizmet vermeye başladı. 

“LAZER İŞLEMLERİNDE ACISIZ, HIZLI VE ETKİLİ SONUÇ”

Uzm. Estetisyen Halide Ciğerci salonu hakkında şu bilgileri verdi: “Acısız, hızlı ve etkili sonuç almak isteyenleri merkezimize bekliyoruz. İşletmemizde son teknoloji, yeni çıkan sistem olan alexandrite, diyot buz başlık makinelerimiz ile müşterilerimizin canı yazmadan işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Makinamız her kıl tipine uygun. İşlemlerimiz yaklaşık yüzde 80 ile yüzde 90 bitiş garantisi sunuyoruz. İşletmemizde ayrıca cilt bakım işlemi de yapılmaktadır. 

CİLT BAKIMINDA İDAALIYIZ

İşletmemizde her kesime hitap eden hizmetlerimizden bir diğeri de cilt bakımı. Cilt bakımları aynı şekilde en iyi teknoloji kriterlerine sahip makinelerle sivilce tedavisi, leke tedavisi uygulamaktayız. Her türlü cilt tipine uygun maske ve bakım yaparak müşterilerimize eşsiz deneyimler sunarak kalıcı çözümler sunuyoruz. Yaptığımız hizmetlerde müşteri memnuniyetimiz her zaman ön planda olmaktadır. Hiçbir tereddüt yaşamadan acısız, hızlı, kalıcı ve etkili sonuç hizmeti isteyen müşterilerimizi merkezimize davet ediyoruz. Ayrıca bölgesel incelme hizmeti ile daha fit vücuda sahip olabilirsiniz. 

BÖLGESEL İNCELME İLE FİT VUCUDA SAHİP OLUN

İşletmemizde bölgesel incelme ile siz değerli müşteriler istediğiniz fit vücuda sahip olacaksınız. İddialıyız tek seansta 4santim incelme garantisi veriyoruz. Selülit tedavisi, kas oluşumu, mekik etkisi, ödem atma, bel bacak boyun ağrıları için lenfödem ve çatlak tedavileri yapılmaktadır. 

ADA LAZER BEAUTY CENTER’DE YOK YOK!

-Zayıflama
-Magic crush (tek seansta en az 4 cm incelme)
-G5 masajı (selülit tedavisi, bölgesel incelme)
-Pasif jimnastik (kas oluşumu, mekik etkisi)
-Lenf drenaj (ödem atma, bel bacak boyun ağrıları için lenfödem tedavisi)
-Striort çatlak tedavisi
-Lazer epilasyon (alexsandrite, diyot ndyag lazer)
-Üflemeli ve buz başlık bir arada
-İğneli epilasyon
-Kalıcı makyaj
-Saç similasyonu
-Microblading
-Kaşpigmentasyon
-Dudak renklendirme
-Kalıcı dipliner
-Babyliner, eyeliner
-Kaş alma
-Altın oran kaş tasarımı
-Kaş laminasyon
-Lifting
-İpek kirpik
-Ağda
-Cilt bakımı
-Hydrafacial ve Klasik cilt bakımı
-Dermapen
-Soyucu beyazlatıcı peeling
-Gümüş iyonlu arındırıcı yüz maskesi
-Leke tedavisi
-Akne tedavisi
-Collagen ip kırışıklık tedavisi

Sektöründe uzman kadromuz, kaliteli makinelerimiz ve hijyenik ortamda profesyonel hizmetimiz ile şehrimize güzellik getiriyoruz’’ diyen Halide Ciğerci ön bilgi ve randevularınız için 0 (541) 255 18 62 numaradan iletişime yada Ada Sokak, Zeynep Hatun Sitesi’nde (Yeni Pazar Yeri Yolu) adresimize bizzat gelerek görüşme sağlayabilirsiniz” dedi. 

Editör: Ebru Çalık