Başkan İSBİR, Ortaköy ilçesi’nde gerçekleştirilen Doğalgaz çalışmalarından dolayı Ahlatcı Holding ve Çorumgaz A.Ş. Yönetim Kurulu  Başkanı İş adamı Ahmet Ahlatcı’yı ziyaret etti.

Ortaköy İlçesinde gerçekleştirilen projeler hakkında İş adamı Ahmet Ahlatcı ile bir süre sohbet eden veren Başkan İsbir, Ortaköy ilçesi için en büyük yatırımlardan biri olan Doğalgaz çalışmalarının ilçe halkında çok büyük bir memnuniyet yarattığını, gösterilen bu çalışmanın Ortaköy halkı tarafından büyük bir takdir ile karşılandığını ve Kasım ayı Belediye Meclis toplantısında alınan karar ile Şapinuva ve Atatürk Caddelerini birbirine bağlayan sokağa ‘Ahmet Ahlatcı Sokak’ isminin verildiğini belirtti.

İsbir, İlçede gerçekleştirmiş olduğu Doğalgaz çalışmalarından dolayı İlçe halkı adına teşekkür belgesi sundu.

İş Adamı Ahmet Ahlatcı ise, “ İlçe halkının göstermiş olduğu bu nazik davranışından dolayı şahsınızda her birine teşekkürlerimi ifade ediyorum. Ortaköy İlçesinde eksik kalan doğalgaz hatlarının tamamlanabilmesi için çalışmalara devam edilecek. İsmimizin verildiği sokakta da bir gezinti yapmak isterim. İnşallah bir planlama yaparak Ortaköy ilçesine bir ziyaret gerçekleştireceğim” dedi.

Polis memuru son yolculuğuna uğurlandı Polis memuru son yolculuğuna uğurlandı