Çıplak, öğretmenlerin genç neslin geleceğini şekillendiren, özveri, merhamet ve aydınlık meşalesi olduğuna dikkati çekti.

Başta şehit olan öğretmenler olmak üzere kutsal bir görevi yerine getiren tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Çıplak, "Eğitim ve öğretim; anne karnında başlayıp ömrümüzün sonuna kadar devam eden ve bir yaradılış gerçeği olarak bizlere lütfedilen çok yönü bir süreçtir. Bu süreçte eğitim ve öğretimi sadece sıra aralarında sınırlamayarak gönüller arası köprülerimizin, medeniyetimizin, geleceğimizin kurucuları olan, aziz milletimizin geleceğini emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin fedakarlıkları ve önemli rolleri inkar edilemez bir gerçektir.

CHP Gençlik Kolları ‘üyelik’ standı açtı CHP Gençlik Kolları ‘üyelik’ standı açtı

Bilge liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle “Öğretmen demek dünya demektir. Aynı zamanda öğretmen demek cehaletin avcısı, ümitlerimizin kamçısı, öğrenme susuzluğumuzun pınarı, kendimizi ve çevremizi tanıma arayışımızın mihmandarı ve müşahidi anlamına gelecektir. Öğretmen de gönülleri buluşturan, geleceğimizin hamurunu yoğuran emek, fedakarlık, özveri, merhamet ve aydınlık meşaledir.”

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, hain terör örgütlerinin şehit ettiği öğretmenlerimize ve aramızdan ayrılan öğretmenlerimize rahmetler diler, görevi başında olan ve emekli bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü öğretmen bir babanın evladı ve öğretmen bir ağabeyin kardeşi olarak kutlarım" diye konuştu.