Devlet Bahçeli Haberleri

Devlet Bahçeli haberleri ve güncel Devlet Bahçeli gelişmeleri, Devlet Bahçeli ile ilgili tüm video, Devlet Bahçeli fotoğrafları ve Devlet Bahçeli haberleri Çorum Haberleri sitemizde


Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birer telefon görüşmesi...

Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Kargı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aday adaylığı süreci devam ederken, Selahattin Erdoğan da Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. 

İskilip

Geçmiş dönem MHP İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, MHP İskilip Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatında bulundu. 

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Siyaset

Ankara’nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi Türkiye Klasik Otomobil Festivali’ne davet...

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulundu.