Günay,  AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen Gazzeli anneler için düzenlenen eyleme katıldı.

Ardından Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından organize edilen anneler günü programına Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Sosyal Politikalar Başkanı Arife Betül Gülgün ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılarak programa destek verdi.

MHP Kumluca: Taşınmaz satışına karşı değiliz ama... MHP Kumluca: Taşınmaz satışına karşı değiliz ama...

Kahvaltı programında şehit anneleri ile biraraya gelen Günay,  akabinde şehitliği ziyaret ederek Çorum Şehitliği’nde çocuklarının mezarlarını ziyaret eden anneler ile görüştü.

Annelerin, sevgi, merhamet, şefkat ve fedakârlık timsali olduğunu söyleyen Murat Günay, “Yavrusunun bütün ihtiyaçlarını gözeten, ona hakikati öğreten annelerimiz, bizim başımızın tacı ve en değerli varlıklarımızdır. Biz de annelerimizin mutluluğunu artırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendileriyle ilgili bütün alanlarda azimle çalışmayı sürdüreceğiz. Annelerimize sadece bir gün değil, her gün sevgi ve hürmet göstermeli ve onların bizim için ne kadar önemli olduklarını her zaman hissettirmemiz son derece önemlidir. Bütün annelere aile bireyleriyle birlikte sağlık, huzur ve esenlik içinde geçecek bir ömür temenni ediyor ve bu anlamlı günlerini can-ı gönülden kutluyorum”  dedi.

Editör: Merve Kayış