MHP heyeti, Vali Dağlı ile görüştü MHP heyeti, Vali Dağlı ile görüştü

Kayrıcı, "İskilip; Osmancık, Sungurlu ve Alaca gibi içinden yol geçen ilçemiz değil. Şu anki fiziki yapısıyla köhne kalmış. Bunun önünü açabilmek için geçmişte İskilip-Tosya yolunu açalım bitirelim dedik. O zaman temelini attık ve 10 kilometresi de yapıldı. İskilip’in Organize Sanayi (OSB)’sinin mutlaka yapılması lazım" dedi.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin önemli olduğuna değinen MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, İskilip’in geleceği için, İskilip Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin ve Tosya yolu projesinin de öneminin altını çizdi. Kayrıcı konuşmasında, “31 Mart’ta yapılacak olan bu seçim gerçekten önemli bir seçim. Yerelde yapılacak bu seçimi genele yayabilmek için, ülkeyi sıkıntıya sokabilmek için ellerinden gelen ne varsa her şeyi yapıyorlar. Belediye proje üretirse her şeyi yapabilir. İşte bizde bunları düşünerek, bu sıkıntılı zamanları atlatabilmek için, pırıl pırıl çalışkan değerli kardeşimiz Ahmet beyi sizlere belediye başkanı adayı olarak getirdik. Onu sizlere sizleri de Allah’a emanet ediyorum. İskilip’imiz geçmişten bu güne kadar üç hilallı bayrağın hep kalesi oldu. Burçlarında hep üç hilallı bayrağımız asılı durdu. İskilip; Osmancık, Sungurlu, Alaca gibi içinden yol geçen ilçemiz değil. Şu anki fiziki yapısıyla köhne kalmış.
Bunun önünü açabilmek için geçmişte İskilip-Tosya yolunu açalım bitirelim dedik. O zaman temelini attık ve 10 kilometresi de yapıldı. İskilip’in Organize Sanayi (OSB)’sinin mutlaka yapılması lazım. İskilip-Çorum yolunun ve buradan da Tosya yolunun mutlaka bitirilmesi lazım. İskilip OSB ve Tosya yolunun yapımı için elimden ne gelirse, gücüm neye yeterse yapacağım. Yeter ki sizler birlik ve beraberlik içerisinde olun” şeklinde konuştu.