Silah Haberleri

silah haberleri ve güncel silah gelişmeleri, silah ile ilgili tüm video, silah fotoğrafları ve silah haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Asayiş

Gaziantep’te husumetli olduğu şahıs yada şahıslarla yaşanan kavga sırasında silahla vurulan 23 yaşındaki Akın Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Çorum'da Kadeş Barış Meydanı'nda çıkan silahlı kavgada 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden MERCEK-14 operasyonlarında...

Bayat

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 01 Mart-08 Mart...

Asayiş

Çorum’da yakınlarının uzun süredir haber alamadığı 29 yaşındaki genç, evinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Son Dakika

Çorum’da kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bir eve silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Asayiş

Çorum’da bir kişi elindeki av tüfeğinin ateş alması sonucu kazara kendini vurarak yaralandı.

Asayiş

Çorum İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Güncel

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yapılan şok uygulamalarda 21 adet silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gündem

Çorum’da motosikletli şahsın silahlı saldırısına uğrayan vatandaş ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs ise saklandığı evden yakalanarak gözaltına alındı.

Çorum

Çorum'da akaryakıt istasyonunda husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayan şahıs, yaralı olarak aracıyla kaçarak canını kurtardı.

Asayiş

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içerisinde yine çok sayıda silah, bıçak ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Asayiş

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, huzur ve asayişi sağlamak amacıyla düzenledikleri mahalle bazlı şok uygulamalarda yine çok sayıda silah, bıçak ve...

Son Dakika

Çorum’da alıkoydukları kişi gasp eden 3 kişi gözaltına alındı.

Çorum

Çorum’da park halinde bir otomobilde silah ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı.

Son Dakika

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şok uygulamasında çok sayıda silah, kesici-delici alet ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Son Dakika

 Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan şok uygulamada çok sayıda silah ele geçirildi.