Silah Haberleri

silah haberleri ve güncel silah gelişmeleri, silah ile ilgili tüm video, silah fotoğrafları ve silah haberleri Çorum Son Dakika Haberleri - Çorum Haberler sitemizde


Asayiş

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirde suç ve suçlulara karşı kesintisiz bir mücadele yürütüyor. 12-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda,...

Son Dakika

Çorum'da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çocuk parkı içerisinde havaya ateş açıldı. Silahtan çıkan saçmalar bir evin camına isabet...

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu 2 kişiyi yaralandı.

Asayiş

Çorum’da bir kişi silahla intihar ederek, hayatına son verdi.

Asayiş

Çorum'da polis ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamada haklarında arama kararı bulunan 7 kişi yakalandı.

Asayiş

Çorum'da iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olay sırasında iş yerleri zarar görürken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş

Çorum’da bir şahıs, kız arkadaşıyla tartışan gruba ateş açtı. Açılan ateş sonucu olayla ilgisi bulunmayan bir çocuk yaralandı.

Asayiş

Gaziantep’te husumetli olduğu şahıs yada şahıslarla yaşanan kavga sırasında silahla vurulan 23 yaşındaki Akın Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Son Dakika

Çorum’da alıkoydukları kişi gasp eden 3 kişi gözaltına alındı.

Çorum

Çorum’da park halinde bir otomobilde silah ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şok uygulamasında çok sayıda silah, kesici-delici alet ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

 Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan şok uygulamada çok sayıda silah ele geçirildi.