Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Güncel

Çorum’da Türk-İş, DİSK, KESK ve Birleşik Kamu-İş konfederasyonlarının bir araya gelerek oluşturduğu 1 Mayıs Tertip Komitesi, işçi sınıfının uluslararası birlik,...

Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde SMA Savaşçısı Ege Bostancı için yürüyüş düzenlendi.

Kargı

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli ve beraberindekiler Kargı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş’ı Çorum’daki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Sağlık

Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz.Erol Afacan, 24-30 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Aşı Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesi nüfusuna kayıtlı, Antalya'nın Aksu ilçesinde, ikamet eden 25 yaşındaki genç dere yatağında ölü bulundu.

Kargı

Çorum’un Kargı İlçesi sınırlarındaki Akbelen Yaylası yakınlarındaki ormanlık alanda çıkan yangın korkuttu.

Siyaset

28’nci yasama döneminde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olarak Meclis’e giren Mehmet Tahtasız, halk buluşmalarının 5’ncisini gerçekleştiriyor.

Güncel

Zihinsel Özürlüler Federasyonu adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dostluk ve Dayanışma Gecesi, Ankara’da geniş bir katılımla yapıldı.

Güncel

Çorum’da otomobil ile elektrikli motosikletin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Sağlık

Psikiyatri Uzmanı Doç Dr Cemil Çelik, çocuklarda arkadaş ilişkileri konusunda ebeveynleri bilgilendirdi

Eğitim

Eğitim-Sen Çorum Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Çocuk Şenliği” düzenledi.

Güncel

Çorum Ziraat Odası tarafından “yağmur duası” programı düzenledi.

Güncel

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında seçilen İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed...

Alaca

Alaca'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı yapılarak, gündemin görüşülmesinin ardından birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Güncel

Çorum’da iş yükünün azaltılmasını isteyen serbest muhasebeci ve mali müşavirler, oda binası önünde basın açıklamalı eylem yaparak seslerini duyurmaya çalıştı.

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çorum Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle kutladı. Düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Güncel

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, inşaata kum indiren tır devrildi. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Siyaset

İstanbul Ümraniye Belediyesi, Çorum Oğuzlar Belediyesi'ne tahsis ettiği aracı belediye başkanlığı CHP'ye geçince geri çekti.

Son Dakika

Çorum'da intihar etmek için aydınlatma direğine çıkan 58 yaşındaki adamı, itfaiye aracının sepetine çıkan polis memuru belinden kavrayarak kurtardı.

Güncel

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ tüm yurt genelinde olduğu gibi...