Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Dodurga

Çorum’un Dodurga İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı coşku içinde kutlandı.

Yaşam

Çorumlu genç sanatçı Berkant Bolat, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Osmancık

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmancık’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bayat

Çorum’un Bayat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 104. açılış yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da kutlanıyor.

Kargı

Çorum’un Kargı İlçesi’nde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla...

Güncel

Çorum'da 12 Eylül döneminde ülkücü camianın tanınan isimlerinden hemşehrimiz Yusuf Şahin'in oğlu Av. Fatih Mehmet Şahin ile Gençlik ve Spor...

Güncel

Çorum’da otobüsün arıza yapan hafriyat kamyonuna çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alaca

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaca’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 104. açılış yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da kutlanıyor.

Osmancık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi çocuklara emanet edildi.

Kargı

Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kaymakamlık koltuğunu bir süreliğine Muhammet Ali Özkan'a emanet etti.

Yaşam

Çorum Ziraat Odasının, yağmur duası gerçekleştireceği belirtildi.

Turizm

Çorum’da 48. Turizm Haftasının açılışında, Mecitözü Elvançelebi’de bir dizi etkinlik düzenlendi.

Sungurlu

MHP'den Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkan Adayı gösterilen Muhsin Dere'ye açıktan destek verdikleri iddiasıyla AK Partili bazı isimler disipline sevk...

Kültür Sanat

Çorum İl Halk Kütüphanesi ve İlçe Halk Kütüphaneleri Eşgüdüm Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Osmancık

Çorum’daki sendika temsilcileri Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümü, ülke genelinde olduğu gibi Çorum’da...

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde, park halindeki otomobil yandı. Alev alan LPG'li otomobil, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile söndürüldü.