Ahmet Gelgör Haberleri

Ahmet Gelgör haberleri ve güncel Ahmet Gelgör gelişmeleri, Ahmet Gelgör ile ilgili tüm video, Ahmet Gelgör fotoğrafları ve Ahmet Gelgör haberleri Çorum Son Dakika Haberleri - Çorum Haberler sitemizde


Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli'yi makamında ziyaret etti. Bu nazik ziyarette, Başkan Gelgör ve Başkan...

Osmancık

Vali Zülkif Dağlı'nın önderliğinde, Çorum il genelinde hayvan haklarına yönelik büyük bir farkındalık yaratıldı. İlçe belediye başkanları ve diğer yetkililerle...

Osmancık

Osmancık’ta dört yıl boyunca hizmet veren Kaymakam Ayhan Akpay, yeni görev yeri Hatay Kırıkhan’a atanmasıyla veda yemeği düzenlendi. AK Parti...

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak'ı ziyaret etti.

Osmancık

Osmancık'ta görev yapan Hakim İsmail Topcu ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Nimetullah Özer, tayinleri sebebiyle düzenlenen özel bir veda yemeğinde onurlandırıldı....

Osmancık

Osmancık Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Saltık, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör'ü ziyaret etti.

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e hacdan dönmesi sebebi ile hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve eşi Şaduman Gelgör hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara uğurlandı.

Osmancık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü makamında ziyaret etti.

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Hac Farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidiyor.

Osmancık

Çorum’daki sendika temsilcileri Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Osmancık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ve MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet...

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, açıklanan seçim sonuçlarının ardından tekrar Belediye Başkanı seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. 

Güncel

Çorum’daki İlçe Belediye Başkanları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile bir araya geldi. 

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık halkına hizmet için tekrar adaylık için başvurusu yaptı. 

Osmancık

Osmancık Koyunbaba Badminton Spor Kulübü Milli Takım Sporcularından Mehmet Can Töremiş, 3 altın madalya kazandı. 

Osmancık

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde bulunan ve her geçen gün gelişmeye devam eden OSB’nin elektrik ihtiyacı düzenlenen toplantıda görüşüldü. 

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş’ı ziyaret etti.

Osmancık

Osmancık Belediyesi, Çay Mahallesi’nde asfalt hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Gelgör, çalışmaları yerinde inceledi.