23 nisan Haberleri

23 nisan haberleri ve güncel 23 nisan gelişmeleri, 23 nisan ile ilgili tüm video, 23 nisan fotoğrafları ve 23 nisan haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Dodurga

Çorum’un Dodurga İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı coşku içinde kutlandı.

Osmancık

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmancık’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kargı

Çorum’un Kargı İlçesi’nde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla...

Alaca

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaca’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gündem

Google 23 Nisan için ’23 Nisan’ özel Doodle’ı yaptı Doodle’nin adı “23 Nisan” oldu

Osmancık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi çocuklara emanet edildi.

Kargı

Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kaymakamlık koltuğunu bir süreliğine Muhammet Ali Özkan'a emanet etti.

Güncel

AK Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Eğitim

Eğitim İş Sendikası Çorum Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başlattığı geleneksel etkinliğini bu yıl da sürdürüyor.