Lütfullah Kayalar Dodurga’da halkı dinledi, nabız yokladı Lütfullah Kayalar Dodurga’da halkı dinledi, nabız yokladı

Çorum’un Dodurga İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı coşku içinde kutlandı.
Kutlama programı, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

Çelenk sunma töreninin ardından kutlamalar Dodurga güreş alanında ilk ve ortaokul öğrencilerinin  düzenledikleri etkinliklerle devam etti.

Mustafa Kemal İlkokulu tarafından düzenlenen programa; Kaymakam Hakan Vatansever, Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya,  Jandarma Komutanı  Astsubay Başçavuş Ercan Örken, Emniyet Amiri Özkan Dağ,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özüdoğru, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar  katıldı.

Tören sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya, “23 Nisan, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, geleceğe umutla baktığımız bir gün. Bu anlamlı günü, çocuklarımızın mutluluğuyla, birlik ve beraberlik duygularıyla bir araya gelerek coşkuyla kutladık.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.