Ölüm Haberleri

ölüm haberleri ve güncel ölüm gelişmeleri, ölüm ile ilgili tüm video, ölüm fotoğrafları ve ölüm haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Yaşam

Çorum'da yaşayan 31 yaşındaki genç bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Çorum’da otomobilin çarptığı yaya vatandaş hayatını kaybetti.

Spor

Kocaelispor’un Çorum deplasmanına gelen taraftarı Erkan Çakır, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Çakır’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Asayiş

Gaziantep’te husumetli olduğu şahıs yada şahıslarla yaşanan kavga sırasında silahla vurulan 23 yaşındaki Akın Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İskilip

Çorum'un İskilip ilçe Belediyesi personeli Murat Varış 50 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gündem

Ankara!da ikamet eden Çorumlu gencin ölümü ailesi ve sevenlerini büyük bir üzüntüye sevk etti.

Çorum

Ani kaybı Çorum’da büyük üzüntü yaratan Rıdvan Samsunlu’nun cenazesi, kalabalık bir cemaat tarafından, hüzünlü bir ortamda, Ulumezar’da toprağa verildi.

Yaşam

Çorum’un Mecitözü ilçesi Danun (Söğütyolu) Köyü'nden gelme, Necdet Şahin'in oğlu, Arzu Şahin'in eşi, Azize, Saliha ve Kadriye Şahin'in kardeşleri, Mustafa...

Yaşam

Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi gören emekli öğretmen Cemalettin Çalışkan (81), doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşam

Rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Keziban Leylek, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Alaca

Çorum'un Alaca İlçesi yakınlarında meydana gelen, bir kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandı. Trafik kazası, akaryakıt istasyonunu güvenlik kamerasına...

Alaca

Çorum'un Alaca İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı.