MHP’nin Uğurludağ ısrarı devam ediyor MHP’nin Uğurludağ ısrarı devam ediyor

Beraberinde; Çorum Merkez İl Genel Meclisi Adayı Hıdır Aygün, Ortaköy İl Genel Meclis Üyesi Adayı Müslüm Çevik ve Dodurga İl Genel Meclis Üyesi Adayı Feyzullah Aygün ile birlikte Hacı Odabaş’ı ziyaret eden Özünel, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Çorum Merkez İl Genel Meclisi Adayı Hıdır Aygün, Emek Partisi olarak kayyum atanan tüm belediyelerde DEM Parti’nin adaylarına destek vereceklerini, çünkü halkın özgür iradesine yapılan saldırıya karşı olduklarını bildirerek, “eğer bir seçilmiş, görevden alınacaksa halkın iradesiyle almalı” ifadesini kullandı.
Hıdır Aygün, İstanbul ve Ankara’da ise CHP’nin adaylarına destek vereceklerini açıklayarak, ülkenin kötüye gitmemesini, faşist rejimin beslenme kaynaklarının ortadan kaldırılmasını istediklerini kaydetti.
İl Başkanı Muharrem Özünel ise EMEP olarak 16’sı büyükşehir olmak üzere 18 ilde belediye başkanlığı seçimlerine katıldıklarını, 39 ilçede belediye ve il genel meclisi seçimlerine girdiklerini, 41 ilde seçimlere katıldıklarını bildirdi.