Pazarcı esnafı satış yapamamaktan, vatandaş ise hayat pahalılığından dert yandı.

Coşkunsu, kentte bulunan Perşembe pazar yerini, Dr. Sadık Ahmet Caddesini ve Buharaevler Mahallesi Muhtarı Ümit Patıroğlu’nu ziyaret etti.

“VATANDAŞIN TEK DERDİ SEÇİM DEĞİL, GEÇİM!”

Pazar ziyaretinde bir esnafın  “Umut dünyası işte müşteri bekliyoruz” sözleri üzerine Belediye Başkan Adayı Coşkunsu, “Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin çünkü patron sissiniz” dedi.

Semt pazarı ziyaretinde her yaştan vatandaşla sohbet eden Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu’ya birçok vatandaş ise alış verişlerini maddi imkansızlıktan dolayı tam yapamadıklarını söyledi.

Bir esnafğn ise “tüm pazar yerlerinin üstü mutlaka kapatılmalı” sözlerine Coşgunsu, “elbette kapatılmalıdır. O bizim işimiz” cevabını verdi.

“ŞİMDİ BİRİSİ BANA SÖYLESİN BEN NEDEN HALEN ÇALIŞMAKTAYIM!”

Emekli olmasına rağmen çalışmak zorunda kaldığını söyleyen bir vatandaş ise dert yanarak, “Bu dünyada hakkımı bu yöneticilere helal etmiyorum. Ben 61 yaşındayım, 37 sene gece gündüz çalıştım ve pirim ödedim. Beni üç günlük pirim yatırmış birisiyle eş değer tuttular. Benim maaşımı yarı yarıya düşürdüler, ben 37 yıl çalışmışım ve emeklilik hakkını kazanmışım, şimdi birisi bana söylesin ben neden halen çalışmaktayım. Çünkü aldığım maaş yetmiyor da ondan” dedi.

“HALKIMIZIN ALIM GÜCÜ HER GÜN DÜŞTÜKÇE DÜŞÜYOR”

Coşkunsu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Ziyarette bulunduğum yerlerde şahsıma ve partime gösterdikleri ilgi ve alaka için herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

Dervişoğlu'nun divanı belli oldu Dervişoğlu'nun divanı belli oldu

Perşembe Pazarı’nda pazar esnafımızla ve semt sakinlerimizle sohbet ettik, hayırlı işler diledik. Hemşerilerimizin hallerini hatırlarını sorduk. Gezdiğimiz, sohbet ettiğimiz her pazarda esnaf satamamaktan, vatandaş alamamaktan dertli. Ya emeklilerimiz onlar da isyanda. Halkımızın alım gücü her gün düştükçe düşüyor.

Ülkemizde derin bir ekonomik kriz yaşanıyor. Bu böyle gitmez demek için 31 Mart yerel seçimleri çok önemli. Biz, parti olarak çalışmaya devam edeceğiz. Biz her gittiğimiz ve görüştüğümüz değerli insanlarımıza hep şunu söylüyoruz. ‘Patron sizsiniz. Ona göre kime destek vereceğinizi çok iyi bilmelisiniz’ diyoruz. Bir taraftan da yerelde yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. Bizi dinleyen misafir eden herkese buradan bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı.

Esnaf ziyaretine Coşgunsu ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Tarık Aktaş ve partililer katıldı.