Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bayat Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile bir araya geldi. Vali Dağlı, başta emniyet ve asayiş olmak üzere ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve yerel yöneticilerle ilçenin geleceği üzerine istişarelerde bulundu. Toplantıya, Bayat Kaymakamı Seher Söyler ve Bayat Belediye Başkanı Bahadır Ünlü de katıldı.

Vali Dağlı, Bayat Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile bir araya gelerek, başta emniyet ve asayiş olmak üzere ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Toplantıya; Bayat Kaymakamı Seher Söyler ve Bayat Belediye Başkanı Bahadır Ünlü de katıldı.

Hayati Hatipoğlu vefat etti Hayati Hatipoğlu vefat etti

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın Bayat ilçe ziyareti ve değerlendirme toplantısı, ilçedeki emniyet ve asayiş konularında önemli bilgilerin paylaşılması ve yerel yönetimlerin uyumlu çalışması açısından büyük bir öneme sahip. Vali Dağlı’nın önderliğinde yapılan bu istişare toplantısı, Bayat’ın geleceğine yönelik atılacak adımların planlanması ve ilçenin gelişimine katkı sağlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Kaymakam Seher Söyler ve Belediye Başkanı Bahadır Ünlü, Vali Dağlı’ya bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.