Çorum Belediyesi destek veriyor, Dodurga’nın yolları asfaltla buluşuyor. Geçtiğimiz yıllarda tüm ilçelerin asfalt ve üst yapı çalışmalarına katkıda bulunan Çorum Belediyesi destek isteyen ilçelerin taleplerini geri çevirmiyor. 

Mustafa Aydın’dan başkan Aşgın’a teşekkür

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, “Taleplerimizi yerine getirerek asfalt çalışmalarımıza destek verdiği için Çorum Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Mustafa Aydın ayrıca Dodurga’da 47 dönüm alana yapacakları millet bahçesi içerisindeki oba çadırının da Çorum Belediyesi tarafından yapılacağını açıkladı. Aydın “Ne zaman ihtiyaç duysak Çorum Belediyesi yanımızda oldu. Dodurga’ya 47 dönüm alana millet bahçesi yapıyoruz. Bu konuda belediye başkanımızdan destek istedik. Millet Bahçesi içerisindeki oba çadırımızı da belediye başkanımızın desteği ile yapacağız.” dedi. 

Yeniden Refah Partisi seçim startını Dodurga’dan verdi Yeniden Refah Partisi seçim startını Dodurga’dan verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da Dodurga’ya son yıllarda güzel yatırımlar yapıldığını dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.  Başkan Aşgın “En kısa sürede Dodurga’ya beylik çadırı da Çorum Belediyesi’nin hediyesi olacak. Hayırlı olsun.” dedi. 

Dodurga’da “Çocuk Şenlikleri” etkinliği
Çorum Belediyesi, Çocuk Şenliklerini de Dodurga’ya taşıdı.  “İlçe bizim eğlence bizim” programı kapsamında şişme oyun parkı, yüz boyama, Karagöz-Hacivat gösterisi, spor oyunları ve mehteran ekibinin yer aldığı etkinlilikleri gerçekleştirildi.