SP Adayı Cıdık, hafta sonu Cemilbey Caddesi, Hasanpaşa ve Gülabibey Mahallesi civarında faaliyet gösteren çok sayıda esnafı ziyaret ederek, seçimlerde destek istedi.
Yaptığı esnaf ziyaretlerinde ve sokaktaki yurttaşlarla temasında, belediye kaynaklarını en titiz şekilde koruyup kollayacaklarının altını çizen Cıdık, "Milli Görüş anlayışında belediye malı, yetim hakkı kadar kutsaldır. Belediyenin malı olan tek bir kağıttan tek bir kaleme kadar her şeyi, milletimizin emeği ve alın teri olarak görüp, bu hassasiyet doğrultusunda koruyacak ve kullanacağız" dedi.
Yolsuzluk ve savurganlığa tamamen son vereceklerini vurgulayan SP Adayı Faruk Cıdık, "Lüks ve şatafat için yapılan her türlü harcamanın önüne geçerek, Belediye imkanlarını tümüyle ve doğrudan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yolsuzluk ve savurganlığa asla geçit vermeyeceğiz. Bu konuda toleransımız kesinlikle olmayacak." diye konuştu.

“Gazze’yi unutmak insanlığımızı unutmaktır” “Gazze’yi unutmak insanlığımızı unutmaktır”

KADIN KOLLARI DA BOŞ DURMUYOR
Öte yandan Saadet Partisi İl Kadın Kolları üyeleri de sahaya inerek, seçim çalışmalarına hız verdiler.
Hafta sonu boyunca Gazi Caddesi'nde stant açan Saadetli Kadınlar; yurttaşlara seçim broşürü dağıtarak, çocuklara balon hediye ettiler.