İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı! İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Çorum Belediyesi tarafından, çalışanların motivasyonunu arttırmak, birlik-beraberlik ve ekip ruhunu pekiştirmek için düzenlendiği geleneksel birimler arası futbol turnuvası bu yıl da gerçekleştirildi. Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuvaya 4 grupta toplam 21 takım katıldı.

Turnuvanın final maçında Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü’nü 4-0 yenerek turnuvanın şampiyonluğunu elde derken Yol Bakım Amirliği’de Etütstra’yı 6-3 yenerek üçüncü oldu. 

Turnuvanın final maçını Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da izledi.  Final maçının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını düzenlenen törenle takdim eden Başkan Aşgın “Burada önemli olan birinci ya da ikinci olmak değil. Kardeşlik hukukunu ön plana çıkarmak ve centilmence bir futbol sergilemektir. Finalde önce dostluk sonra da Zabıta Müdürlüğümüz galip geldi. Kazanan takımımızı ve turnuvaya katılan tüm çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.” dedi.

Ödül töreninde, turnuvaya katılan sporcular tarafından Başkan Aşgın’a üzerinde Filistin bayrağı yer alan ve Filistinli şehit çocukların isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi.