3 boyutlu yazıcıdan ürettikleri parçaları birleştirip araba haline getirdi 3 boyutlu yazıcıdan ürettikleri parçaları birleştirip araba haline getirdi

Vali Dağlı, karşılık beklemeden sevmenin en güzel örneklerinden biri olan annelerin, varlıklarıyla hayatlarımıza anlam katarken, şefkat dolu yürekleri ile bizlere doğruya, iyiye ve güzele ulaşmamız konusunda yol gösterdiklerinin altını çizdi.
Vali Dağlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Başımızın tacı, sığınağımız, güç kaynağımız, fedakârlığın timsali olan ve şefkatli yürekleriyle saygının en büyüğünü hak eden annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.
Yürekleri; sevgi, şefkat, merhamet ve fedakârlık ile dolu olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, ilk öğretmenimiz olan değerli annelerimiz, aynı zamanda huzurlu bir toplumun temel taşıdır.
Karşılık beklemeden sevmenin en güzel örneklerinden biri olan kıymetli annelerimiz, varlıklarıyla hayatlarımıza anlam katarken, şefkat dolu yürekleri ile bizlere doğruya, iyiye ve güzele ulaşmamız konusunda yol gösterirler.
Millet olarak cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, anneleri baş tacı kabul eden, anneye hürmeti esas alan ve anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğe sahibiz.
Ömrühayatımızda bizi ayakta tutan yegâne güç kaynağı annelerimizin hayır dualarıdır. Ana duasının milletimizin üzerinden eksik olmamasını diliyorum.
Bu duygularla; vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birliği ve beraberliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, her türlü fedakârlık, bitmeyen bir sabır ve merhametle dünyanın en yüce görevini yerine getiren ve hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: Merve Kayış