TBMM’nin tatile girmesinin ardından soluğu seçim bölgesi Çorum’da alan Av. Yusuf Ahlatcı, Ramazan ayında, alışılmışın dışında farklı aktivitelerle dikkat çekiyor.

İlk günden itibaren iftarı şehit yakınları başta olmak üzere farklı semtlerdeki Çorumluların hanesine misafir olarak açan Milletvekili Ahlatcı, eşi Meral Ahlatcı ile birlikte iftar sonrasında ise, rastgele bir haneye konuk oluyor.

ÇATKAPI MİSAFİR OLUYOR

Habersiz bir şekilde bir evin zilini çalan Milletvekili Ahlatcı, çay sohbetine geldiğini söyleyerek ev sakinlerini şaşırtıyor.

Hane sahiplerini mutlu eden Ahlatcı, hem sohbet ediyor, hem de vatandaşların sorunlarını dinliyor. “Dikkat sizin de bir gün kapınızı vekil çalabilir” diyen vatandaşlar Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın bu davranışından son derece hoşnut olduklarını dile getirdiler.

SAHUR’DA DA PROGRAMLARI VAR

Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın programları sahurda da devam ediyor. Ahlatcı, son olarak da Kredi Yurtlar Kurumu Kerebi Gazi Erkek Yurdu’nda kalan öğrencilerle sahur yaptı.

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

“Gençlik aşkıyla ısındığımız bir sahur sofrasında buluştuk” diyen Ahlatcı, gençlerle sohbet etti ve sorunlarını dinledi.