AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ile birlikte fuarı gezen Milletvekili Ahlatcı, Çorum Belediyesinin düzenlediği “Zihin Çizgilerimiz ve Kudüs” söyleşisi ve imza törenine katıldı.

80 yayınevinin yer aldığı 11. Kitap Kültür Günleri için Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Fuar Kompleksi’nde kurulan stantları gezen Milletvekili Ahlatcı, fuara gelen öğrenciler ve vatandaşlar ile yakından ilgilendi. Fuarı gezen öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Ahlatcı, çocuklara tavsiyelerde bulunarak başarılı olmanın yollarını anlattı. 

Güler yüzü ve sevecen tavırları ile halkın büyük sevgisini kazanan Ahlatcı’ya, çocuklar, sevgilerini sarılarak gösterirken, büyükler ise dua ve güler yüzleriyle duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

MİNİK MELEKLERDEN MİLLETVEKİLİ AHLATCI’YA KUCAK DOLUSU SEVGİ 

“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız” “Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”

Öğrenciler ile yakından ilgilenen Milletvekili Ahlatcı, “Renkli dünyamıza neşe katan bu küçük gülücükler, çiçekler gibi aramıza öyle güzellik katmış ki! Her biriniz, bu anın içindeki mutluluğun en güzel parçasısınız meleklerim” diyerek öğrencilerin sevgisine karşılık verdi.

Çorum’da olduğu süre içerisinde pek çok etkinliğe katılarak, her zaman halk ile içi içe olmaya çalışan Milletvekili Ahlatcı, katıldığı her programda da halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Gittiği her yerde 7’den 70’e herkesin ilgi odağı olmaya devam eden Milletvekili Ahlatcı, kendisine büyük bir ilgi, sevgi ve teveccüh gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Vatandaşlarla fotoğraf çekinip, sohbet eden Milletvekili Ahlatcı, hiçbir kimseyi kırmadan, incitmeden, ötekileştirmeden ve hiç bir polimiğe girmeden yaptıklarının altını çizdi.

Gittikleri ve ziyaret ettikleri her yerde vatandaşlar tarafından kendilerine gösterilen güven ve desteklerden dolayı mutlu olduğunu kaydeden Milletvekili Ahlatcı, “Onların sevgi ve duaları bizlere en büyük güç oluyor. Onlara layık olabilmek adına durmadan Çorum’umuz için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.