Çorum'da Semt pazarları denetleniyor Çorum'da Semt pazarları denetleniyor

Çorum siyaset dünyasının sevilen ismi, bazı yanlışlıklar ve hatalar karşısında sert muhalefeti ile dikkat çeken CHP’li Tuncay Yılmaz, Belediye Meclisi’nin yeni döneminde tekrar göreve seçildi.
Eleştirileri, bakış açısı, akıcı konuşmaları ve güncel olaylara karşı bilgi birikimi, konulara hakimliği ile dikkati çeken Tuncay Yılmaz, 5 yıl boyunca CHP Çorum Belediye Meclisi Grup Başkanvekili görevini üstlenirken, yeni dönemde de adından sıkça söz ettireceğe, meclisin renkli yüzü, gür sesi olacağa benziyor.
Yeni dönem için mazbatasını alarak görevine başlayan Yılmaz, Çorum’un gelişmesi, kalkınması, güzelleşmesi, halkın huzur ve refahının sağlanması, bütçenin yerinde, zamanında ve adil bir şekilde kullanılması, kaynakların çar-çur edilmemesi, kişisel değil, toplumsal düzenlemeler yapılması ve kararlar alınması için mücadele edeceğini söyledi.
Yılmaz, yeni dönemde yine torpille, haksızlıkla personel alımına karşı çıkacaklarını, personel alımlarının şeffaf, hakkaniyetli bir şekilde yapılması için çaba göstereceklerini bildirerek, Çorum’un ve halkın menfaatlerine olan her türlü çalışmaya evet, kişisel çıkar kokan, halkın menfaatine olmayan işlere ise hayır diyeceklerini ifade etti.
Yılmaz, yerel seçim kampanyası boyunca yanlarında olan, kendilerine destek veren tüm Çorum halkına da teşekkür ederek, bu desteğe layık olmak için görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.