Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, odanın 1986 yılında kurulduğunu ve belli ilkelerden ödün vermeden çalışmalarına devam ettiğini söyledi.
Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunun altını çizen Gayretli, “Biz çalıştık sizler birçok konuda rahat ettiniz. Taksici esnafına bakış açısı nasıldı herkes biliyor. Taksicilerimizin durakları yenilendi. 52 taksi durağımız vardı biz bunların 38’inin yenilenmesine katkı sağladık. Biz yaptık esnafımız meyvesini yiyor. 411 tane S plaka var. Bunu artık gururla söyleyebiliyoruz. S plakalar ile ilgili gerekli düzenlemelerin yapılmasına katkılar sağladık” dedi.
Bugün Anitta Otel’de gerçekleştirilen Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası’nın genel kurulunda konuşan ve seçimlerin ardından tekrar başkan olarak seçilen Gayretli, birlik ve beraberlik içerisinde oldukları müddetçe yapamayacakları hiçbir işin olamayacağını vurguladı.
Gayretli, konuşmasında şunları söyledi:
“Köylerde artık kimseler kalmadı. 3–5 kişi ile minibüsler geliyordu ve mazot parasını daha karşılayamıyorlardı. Her zaman doğruların yanında olduk. Hizmetlerimiz devam edecektir.

M plaka ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Oda esnafına yenilikleri bildirmek, toplantılar ile sorunlarını dinlemek zorundayız. Herkes elini vicdanına koyarak konuşmalıdır.
Hedeflerimiz bellidir. Yasa ne ise o yapılır.

Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir iş olamaz. Odamızın vizyonunu kalitesini değiştirdik. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık. Sizlerin ekmeği için adayız.”
Editör: TE Bilişim