İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Çorum’da partililer ve vatandaşlarla buluştu.
Çorum ziyareti kapsamında ilk olarak Alaca İlçesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Emel Ayduğan’ın seçim çalışmalarına destek veren Oktay Vural, daha sonra ise Çorum’da esnafı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal eden, emeklinin, çalışanların sorunlarını dinleyen Vural, parti binasını ziyaret ederek seçim çalışmalarını ve izlenecek yolu değerlendirdi.

İl Başkan Erkan Yıldız, Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, Seçim Komite Başkanı Orhan Polat, parti yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile görüşen Vural, İYİ Parti’nin Çorum’da üstün bir başarıya imza atacağına yürekten inandığını dile getirdi.

Saat Kulesi Meydanında esnaf ve vatandaşlarla görüşen Oktay Vural, Hürriyet Parkı’nda düzenlenen basın açıklamasına katılarak hizmet üretmeyen, emekliyi, çalışanları hayat pahalılığı ile karşı karşıya bırakan iktidara sandıkta ders verilmesini istedi.

ÇORUM HİZMET ALAMIYOR

Çorum’un devlet yatırımlarından mahrum bırakıldığını aktaran Vural; “Çorum’da bizim zamanımızda yapılmış bir şeridi bitmiş, diğeri de üstü bitmiş yoldan başka bir yol yok. Her seçim tren yolu vaat ediyorlar Çorum’a. Çimento Fabrikası satılmış arazisini de Çorum Belediyesi almış. Şeker Fabrikası özelleştirildi. Çorumlu emeğinin karşılığını devlet yatırımı olarak almıyor.

22 yıldır yönetiyorlar bu ülkeyi ve belediyeyi yönetiyorlar ama yaşanan sıkıntıları hep birlikte görüyoruz.

Çorum Belediyesi makyaj belediyesi haline gelmiş. 2019 yılında söz verilen 32 vaatten birisini yerine getirmiş, şimdi 41 proje sözü veriyor. Halkın isteklerini yerine getirmeyenler umut eksenli politikalarla koltukta oturma sevdası içinde” diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Ferhat Arslan’a ziyaret Ziraat Odası Başkanı Ferhat Arslan’a ziyaret


Bu seçimin koltuk seçimi değil, halkın seçimi olduğunu belirten Vural; “Halkın isteklerini yerine getirmeyenler umut eksenli politikalarla koltukta oturma sevdası içinde. Bütün vatandaşlarımızın hangi partiden olursa olsun hakettiği hizmeti almalıdır. Bu seçim koltuk seçimi değil, halkın seçimi. Halka kim en iyi hizmet edecek onun seçimidir” ifadesini kullandı.


Basın açıklamasından sonra da esnaf ziyaretlerini sürdüren Oktay Vural, Arasta esnafı ise hasbıhal etti.
Vural, Çorum’da esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılanırken, özellikle emeklilerin ve iş yapamayan esnafın yüreğine dokundu.

Kaynak: Yayla Haber