Alaca Haberleri

alaca haberleri ve güncel alaca gelişmeleri, alaca ile ilgili tüm video, alaca fotoğrafları ve alaca haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Alaca

Alaca Sakarya Ortaokulu öğrencisi "Bir Rüya Gerçek Olacak" isimli yazısıyla il genelinde birinci ülke genelinde de dördüncü oldu.

Alaca

Çorum'da Alaca Belediyespor ile Mimar Sinan Gençlik Spor arasında 2022-2023 sezonunda oynanan BELTAŞ 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi maçında...

Alaca

Alaca'da bulunan Koçhisar Barajı'nda ihbarı değerlendiren Jandarma ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, kaçak olarak baraja atılan 400'e...

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesi nüfusuna kayıtlı, Antalya'nın Aksu ilçesinde, ikamet eden 25 yaşındaki genç dere yatağında ölü bulundu.

Alaca

Alaca'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı yapılarak, gündemin görüşülmesinin ardından birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Alaca

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaca’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde, park halindeki otomobil yandı. Alev alan LPG'li otomobil, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile söndürüldü.

Alaca

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür ve yönetim kurulu üyeleri Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan'ı ziyaret...

Alaca

Alaca Devlet Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı görevine başladı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde, ilkbahar mevsimin yağışsız geçmesi nedeniyle altı farklı köyde yaşayan vatandaşlar yağmur duasına çıktı.

Alaca

Çorum’un Alaca İlçesi’nde Cuma namazı sonrasında yağmur duası yapıldı.

Alaca

Çorum’un Alaca İlçesi’nin Büyük Keşlik Köyü’nden Dede Halil Aygün, Hakka yürüdü.

Alaca

Alaca Belediye Başkanlığına seçilen Şerif Arslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Alaca

Çorum merkeze 53 kilometre mesafede, Alaca ilçesine ise 10 kilometre uzaklıkta bulunan Alacahöyük Ören yeri 9 günlük bayram tatilinde 3...

Alaca

Çorum'da 14 yaşındaki kızın üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulunduğu anlar kameraya yansıdı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde merkez mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Şerif Arslan’ı ziyaret ettiler.

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde ışık ihlali nedeniyle otomobil ve hafif ticari aracın çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Çorum'un Alaca ilçesinde, gece saatlerinde gerçekleştirilen polis denetimleri, halkın huzur ve güvenliği için devam ediyor. İşte Alaca'da yapılan bu kapsamlı...

Alaca

Alaca’da Ramazan Bayramı münasebeti ile bayramlaşma törenleri düzenlendi.