Çorum Ülkü Ocakları olarak göreve geldikleri günden beri her yıl düzenli olarak yürüttükleri ve çocuklar üşümesin diye geleneksel hale gelen “Bir Bot Bir Mont” kampanyasının bu yıl da başladığını hatırlatan Orhan Tosik tüm hayırseverleri ihtiyaç sahibi çocuklar için harekete geçmeye davet etti.

 “İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yüreğini ısıtmak, bir nebze de olsa onların mutluluğuna vesile olmak paha biçilemeyecek bir huzur ve mutluluk kaynağı oluyor. Bugüne kadar yüzlerce çocuğumuzun içini ısıttığımız için mutluyuz. Kampanyayla ilgi duyuruyu yaptığımız ilk günden bugüne tüm gönüldaşlarımızın ve hayırseverlerin desteğini gördük. Bu yıl ki kampanyada da gereken desteği göreceğimize inanıyoruz. Hayırseverlerin desteği ve sahip çıkması sayesinde her yıl büyüyerek devam eden kampanyamızda bu yıl da en az bin adet bot ve montu ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Aşgın, emekçilerle 1 Mayıs'ı kutladı Aşgın, emekçilerle 1 Mayıs'ı kutladı

Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik “Çorum Ülkü Ocakları olarak başlattığımız yardımlaşma kampanyası ile hep beraber minik yürüklere dokunmaya var mısınız? "Bir Mont Bir Bot" kampanyamız ile bu yılda ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlarını karşılayalım" diyerek kampanyaya destek istedi.