Milletvekili Ahlatcı, “Türkiye Cumhuriyeti, büyük bir gurur ve coşkuyla 100. yılını dolduruyor. 1923 yılında kurulan bu büyük milletin, yüzyıl boyunca elde ettiği başarılar, demokrasiye olan bağlılığı ve güçlü ekonomisiyle dünyada saygın bir konuma ulaşmasını gururla kutluyoruz. Bu özel dönemde, Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Veteriner hekim sağlık çalışanıdır” “Veteriner hekim sağlık çalışanıdır”

Ahlatcı, “Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türk halkının azim ve kararlılığıyla şekillenen bir başarı öyküsüdür. Bu özel gün, geçmişten gelen değerlerimize bağlılığımızı ve geleceğe olan güvenimizi yansıtmaktadır. Türkiye'nin aydınlık yarınları için, Cumhuriyetimizin ilk günlerinde olduğu gibi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde olması büyük önem taşımaktadır. Bizler, bu kutlu dönemde ülkemizi daha da ileriye taşıyabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması, refah seviyesinin artması ve demokrasimizin daha da güçlenmesi için azimle çalışacak, Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşıyacağız” açıklamasında bulundu.

“Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, geleceğe umutla bakıyor, milletimizin birlik ve beraberlik içinde nice yüzyıllara ulaşmasını diliyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımızla kutluyor, Türk milletinin her bir ferdine sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz” diyen Ahlatcı, “Bu vesileyle; Türkiye Cumhuriyet’imizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onunla birlikte mücadele eden silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi, cesaretleriyle örnek olan kahraman gazilerimizi ve Milli Mücadele'nin en zorlu günlerinde Cumhuriyet'imizin temellerini atan Meclis'imizde görev yapan vekillerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Onların azim ve fedakarlıkları, ülkemizin bugünkü güçlü duruşunun temelini oluşturuyor. Hep birlikte, Cumhuriyetimizin değerlerini koruyarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.