Sahit Aydın, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne asaleten atandı Sahit Aydın, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne asaleten atandı

100.000 kişilik şükür lokması ile sık sık adını duyuran ve Ankara halkı ile bir araya gelerek sohbetlerle, etkinliklerle, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tüm canlılarla hemhal olan Ehlibeyt Kudret Dağı Vakfı Ankara Şubesi Cemevi, yeni bir etkinliğe daha imza atıyor.
Vakıf Genel Başkanı Erdal Doğan, farklı tatların birleşip tek bir tadı ortaya çıkardığı gibi, farklı fikirlerin birleşerek birlikte ve beraberlikte her şeyin hayat bulacağını söyleyerek, her fırsatta Bektaşi felsefesinin birleştirici tutumunu, Ehlibeyt'in aydınlık ışığını, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini dile getirdiklerini ve bu yönde çalışmalarını bizzat sürdürdüklerini açıkladı.
Genel Başkan Erdal Doğan'ın öncülüğünde Ehlibeyt Kudret Dağı Vakfı Ankara Genel Merkez Cemevi'nde 30 Eylül  2023 Cumartesi günü saat 15.00-19:00 arasında düzenlenecek şiir dinletileri, aşıklarımızın nefesleri ve semah gösterilerinin de olacağı Şükür ve Kurtuluş Lokması etkinliğine tüm Ankara halkını davet etti.
Vakıf basın biriminden yapılan açıklamada şükür lokması etkinlikleri ile bugüne kadar yüz binlerce kişiye ulaşıldığına dikkat çekilerek, yaşanan ve yaşanacak olan doğal felaketlere atıfta bulunularak, “bütün insanlığın kurtuluşu için dileğimiz; tüm canların lokmamızdan tatması, nasiplenmesidir” denildi.
Ankara’daki etkinlik, Şahintepe Mahallesi  680. Sokak No: 6-A Mamak adresinde 30 Eylül 2023 Cumartesi günü saat:15:00-19:00 arasında gerçekleştirilecek.

Editör: Merve Kayış