2019 yılı itibariyle İl Başkanlığı görevini yürüten Fatih Işık, görevini Seyit Ahmet Güher'e devretti.

Görev teslim töreni sebebiyle yazılı bir açıklamada bulunan Fatih Işık: “yaklaşık 5 yıla yakın bir zamandır kıymetli Saadet Partisi İl Başkanım Faruk Cıdık beyin tensipleriyle yürütmekte olduğum İl Gençlik Kolları başkanlığı görevini değerli kardeşim Seyit Ahmet Güher'e teslim etmiş bulunmaktayım. Görev sürem boyunca birlikte çalışmalar gerçekleştirdiğim kıymetli gençlik kolları yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, Seyit kardeşime de hayırlı çalışmalar dilerim” dedi.

Saadet Partisi Çorum Gençlik Kolları yeni İl Başkanı Seyit Ahmet Güher ise: “Bizi bu göreve layık gören,  tevdi eden kıymetli İl Başkanım Faruk Cıdık bey başta olmak üzere Fatih Işık başkanıma ve  tüm dava kardeşlerime  teşekkür ederim. Elimizden geldiği kadarıyla takatimizin son damlasına kadar ülkem için, milletim için, genç kardeşlerimiz için, ümmetin dirliği ve birliği için Rabbimin izniyle mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

28. Dönem Türkiye'nin en genç milletvekili adayı olan Seyit Ahmet Güher, 14 Mayıs yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Saadet Partisi kadrosu adayı gösterilmişti. Güher ayrıca Saadet Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını yürütmekte idi.