Başkan Büyükgöz’e AK Parti’den ziyaretler  Başkan Büyükgöz’e AK Parti’den ziyaretler 

Kuruçay bölgesinde yaptırılan TOKİ konutlarının anahtar tesliminde konuşan Tahtasız, “Söz verdiğiniz her konunun takipçisi olacağım, öyle yok kurdele kesip vatandaşı kandırmak” ifadesini kullandı.
Tahtasız, şunları söyledi:
"Buradan belediye başkanına sesleniyorum: fitne fesat yapan kendisidir. Söz namustur sayın başkan, verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.
Burada 2018 yılında temel atmaya geldik, ne dediniz ‘Hayırlı olsun, yaparsa AK Parti yapar. 2021’de bitecek.’ Bitti mi? Yalan çıktı. 2022’de bitti mi yok. 2023’te ne dedi Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Emekliler Derneği’nde ‘Ben TOKİ başkanıyla görüştüm 1 Temmuz’da bitecek hayırlı olsun.” Yalan çıkmadı mı?  Sonra AK Parti İl Başkanı Murat Günay, “45 gün sonra teslim edilecek” dedi, bitti mi bitmedi. Yapamayacağınız işlerin sözünü vermeyin. Evet burayı yapanlardan Allah razı olsun. Fitneci fesatçı kendisidir, aynaya bakacak.
Artı buradaki vatandaşlar beni defalarca aradı, ben buranın bitmesi için Çorum halkı için çalışanlara teşekkür ediyorum. Evet belediye başkanına da teşekkür edecektim ama babanın parasını harcamıyorsun, 360 bin Çorumlunun ben de dahil hepimizden alınan vergilerden oluşan bütçeyle bu asfaltı döküyorsun. Bugün ben burada böyle bir konuşma yapmayacaktım. Emeklilerimizle TOKİ mağdurlarımızla beraber uğraştık. Ben Çorum’un oylarıyla seçilmiş Çorum’un öz evladı Mehmet Tahtasız’ım, CHP rozetimi çıkarttım her gittiğim yerde Çorum milletvekiliyim diyorum. Eğer siz burayı daha önce teslim etseydiniz emekliyi nasıl ayırdınız çalışan emekliye 5 bin ikramiye yok dediniz, çalışan emeklinin karnı doysa o da senin gavur lafına katılmıyorum. O da Avrupa’daki insanlar gibi yaradılanı yaratandan ötürü severim diyorsun ama Allah’ın yarattığına gavur diyorsun. Bir belediye başkanına yakışıyor mu? Aynı konuşmayı seçim akşamı da yaptın, yanlış yaptın başkan sen Çorum’un şehrieminisin herkes senden bunu bekliyor ama sen geldin burada siyaset yaptın, siyaset. Yapmayacaksın siyaset, fitne fesat yapan da sensin, bu konuşmayı yaptığın için seni kınıyorum. Ben Çorum’un ne kadar yarım projesi varsa bunu dile getirmekle mükellefim. 2023 yılında Çorum’a acemi birliği gelecek dediniz mi demediniz mi? Polis Moral Eğitim Merkezi’ni getireceğiz demediniz mi? 2023’te bu memlekete hızlı tren gelecek dediniz mi demediniz mi? 2021’de eski devlet hastanesini açacağız demediniz mi? Daha sayayım mı? Bahçelievler karakolunun yıkıldığı yer yapıldı mı? Ben buraya fitne fesat dağıtmaya gelmedim. Burada en az 20 mağdur var bugün beni arayan. Ben halkımıza söz verdim, eviniz teslim olurken de yanınızda olacağım diye bugün bu sevinci paylaşmaya geldim. Bugün TOKİ mağdurları var ve bu mağdurların arasında hayatını kaybedenler var arkadaşlar. Bak il başkanı ne güzel konuştu, il genel meclis başkanı ne güzel konuştu. Sen de belediye başkanı olarak usturuplu konuşsan ben de çıkıp teşekkür etsem “Gecikti ama ne güzel evlerinize kavuştunuz” desem ne olurdu?
Bana bu halk muhalefet görevi vermiş ben de bunu layıkıyla yapacağım. Söz verdiğiniz her konunun takipçisi olacağım, öyle yok kurdele kesip vatandaşı kandırmak. Öyle bir şey yok başkan, bir daha sözlerinize dikkat edin lütfen. Ben Çorum’un milletvekiliyim, ben ne fitneciyim, ne fesatım, kim bu memlekete bir çivi çakıyorsa Allah razı olsun. Kim benim kutsalıma, bayrağıma, kahraman polisime, askerime kurşun sıkarsa Allah belasını versin. Sadece vatansever siz değilsiniz bu memleketi yüzde 50 yüzde 50 böldünüz ayıp ya. Bu konuşmayı yapmak istemezdim, belediye başkanına cevabımdır. Kendisini belediye başkanlığı yapmaya davet ediyorum, siyaseti burada il başkanı ve milletvekili var onlara bırakmasını tavsiye ediyorum.”