Çorum Sanayi Sitesi esnafı geçen ay aldığı bir parçayı bu ay aynı fiyata alamamaktan ve işlerin durgunluğundan yakındı.

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çorum Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Çöphüseyinoğlu’na ziyaretlerde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ile bazı parti yöneticileri eşlik etti.

Çorum Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafın Ramazan aylarını tebrik eden ve hayırlı işler temennisinde bulunarak istek ve taleplerini dinleyen CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, esnafla samimi bir şekilde sohbet ederek, onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlamaya çalıştı.

Esnaf, sanayideki ekonomik durgunluktan dert yanarken, geçen ay aldıkları bir parçayı bu ay aynı fiyata alamamaktan dert yandılar. Ramazan ayı olması nedeniyle işlerin daha da düştüğünü belirten esnaf, bu durumun geçici olmasını umduklarını ancak ülkedeki ekonomik göstergelerin bunun geçici olmayacağını gösterdiğini savundular.

Gittiği her iş yerinde sıcak ve yoğun ilgiyle karşılanan Çöphüseyinoğlu, sanayi esnafına her zaman yanlarında olacaklarının mesajını vererek, belediye başkanı seçilmesi halinde onların sorunlarını çözmek ve işlerini geliştirmeleri için destek olacaklarını kaydetti.

Emekçiler, 1 Mayıs’ı coşkuyla kutladı Emekçiler, 1 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

Esnaf da CHP adayına ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, destek sözlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Ziyaret, Çöphüseyinoğlu’nun esnafla doğrudan temas kurarak onların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinlediği önemli bir etkinlik oldu. Bu arada Çöphüseyinoğlu’nun seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafına yönelik ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.